Laura Karhu / yrittäjä

  • Koulutettu hieroja / urheiluhieroja

Olen koulutettu hieroja Laura Karhu ja tarjoan sinulle kokonaisvaltaisesti huomioivia hoitoja. Hoitooni voit tulla hakemaan helpotusta kiputiloihin, rasituksesta johtuviin ongelmiin tai tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Voit tulla myös nopeuttamaan palautumistasi, lievittämään stressiä tai rentoutumaan ilman mitään erityistä oiretta. Rentoutuneena keho ja mieli jaksavat paremmin arjen haasteissa ja liikkuminen tuntuu helpommalta ja kevyemmältä. Hoidon lopputuloksena on joustavampi keho, jossa voit tuntea olosi rennoksi, energiseksi ja vahvaksi.

Rakastan työtäni ihmiskehon ja -mielen parissa. Oma intohimoni onkin pyrkiä ymmärtämään erilaisiin ongelmiin johtaneita pohjimmaisia syitä ja auttaa sinua palauttamaan kehosi luonnollinen hyvinvoiva tila pelkän oireen hoitamisen sijaan.

Koska ihmiskehon ja -mielen tutkiminen on suuri intohimoni, syvennän osaamistani jatkuvasti. Tällä hetkellä opiskelen työni ohella mm. rentoutusohjaajaksi sekä kiinalaista lääketiedettä akupunktion 4.vuotisella peruskurssilla. Olen kouluttautunut myös perinteiseksi kuppariksi.

Hoidoissani käytän monipuolisesti ja sinun kehoasi kuunnellen erilaisia klassisen ja urheiluhieronnan otteita sekä tekniikoista mm. triggerpistepainantaa, kuivakuppausta imukupeilla ja fasciakäsittelyä.

Sydämellinen läsnäolo ja kiireetön kohtaaminen yhdistettynä erinomaiseen anatomian tuntemukseen mahdollistavat juuri sinua palvelevan hoitokokonaisuuden.

-Laura