LASH PERFECT RIPSIPIDENNYS:

Uudet ripset:

  • Klassinen ripsipidennys 120 €
  • 2D ripsipidennys 130 €
  • Russian style/ Tahitian style 140 €

Huolto:

  • Pikahuolto klassinen 40 €
  • Ripsihuolto klassinen 70 €
  • Pikahuolto volyymi 45 €
  • Ripsihuolto volyymi 75 €

Normaalisti jokaisella luonnollisella ripsellä on oma kasvukäyrä, joka kestää 60-90 päivää, jonka jälkeen ripsi tippuu, pitää tauon ja kierto alkaa uudelleen. Ripsipidennyskuitu kiinnitetään erityisellä liimalla ripseen. Pidennykset tippuvat kasvun loputtua luonnollisen ripsen mukana pois. Muista, että pidennykset tippuvat luonnollisenripsen kasvukäyrän mukaan ja jos haluatte että ripset pysyvät kokoajan tuuheina, vaativat ne huoltoa 2-4viikon välein.

Lash Perfectin perinteisen ripsipidennystekniikan rinnalle on lanseerattu myös uudet "Russian Layering" ja "Tahitian Feadering" -tekniikat, joissa käytetään ultraohutta, pehmeää AAA-laatuluokiteltua kuitua! Kummallakin tekniikalla saadaan luotua upeat tuuheat ripset yksilöllisesti.

Russian Layering -tekniikassa lisätään kerralla useampi ultraohut kuitu asiakkaan yksittäisiin ripsiin. Koska tekniikassa käytetään vain erittäin kevyttä 0.05 ja 0.07mm kuitua, ne eivät oikein käytettynä rasita luonnonripseä.

Tahitian Feathering -tekniikassa taasen kiinnitetään samaan ripseen yksitellen uudella tekniikalla ohuita tuuhennuskuituja, näin luoden ilmavampi mutta tuuhea lookki.

Jälkihoito: Näitä ohjeita noudattamalla saat uudet Lash Perfect ripsipidennyksesi pysymään kauniina pidempään!

VÄLTÄ ensimmäisen 24 h aikana: kastelua, jotta liimaus kuivuu kunnolla, suihkua, silmien pesua, rusketusta, voiteiden levitystä silmänympärysiholle, ripsien koskettelua, ripsiväriä, silmämeikkiä, spa, saunaa, kuumaa höyryä, uintia, hikiliikuntaa, piilolinssit (aineet), vatsallaan nukkumista jotta ripset eivät kääntyisi väärään asentoon kuivuessaan. Ripset saa hyvin suoristettua kierreharjalla.

VÄLTÄ ensimmäisen 48 h aikana: kuumaa höyryä, saunaa, uintia ja solariumia, koska se voi heikentää liimausta.

VÄLTÄ metallisia/muovisia ripsientaivuttimia, koska se voi rikkoa sekä luonnollisen karvan, että ripsikuidun. Jos haluat taivuttaa ripsiä, käytä lämmittävää ripsientaivuttajaa ja sitäkin VAIN ripsien päihin, ei tyveen,koska se voi heikentää liimausta.

VÄLTÄ öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikinpoistoaineita. Sen sijaan käytä vesipohjaista tai geelimäistä silmämeikinpoistoainetta. Poista silmämeikki silmämeikinpoistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla. Älä käytä vanutyynyä!

Yleisimmät syyt ripsien lähtöön ennen sen luonnollista kiertokulkua: ripsien turha koskettelu, öljymäinen kosmetiikka, paksu kerros ripsiväriä (joka aiheuttaa turhaa hankausta), kuumuus kuten sauna, spa, lämmin/kuuma höyry ja solarium.

Ennen kaikkea: OLE HELLÄ! Äläkä nypi tai vedä ripsiä!