MIKRONEULAUS

Mikroneulaus (kasvot+kaula) 109€

 • Sis. alkupuhdistus, kulmien siistiminen, mesorulla/tai kynä, steriiliampulli, naamio ja suojavoiteet.

Hoitolassa on käytössä mesokynä sekä mesorullat. Käytettävä laite valitaan yhdessä sinua hoitavan kosmetologin kanssa. 


 • Jos hoidossa käytetään molempia laitteita yhdistäen (mesokynä+mesorulla) lisätään hoidon hintaa +30€. 
 • Decolteen käsittely + 30€.


HUOM! Haluttujen tuloksien saavuttamiseksi mikroneulausta suositellaan sarjahoitona. Hoitomenetelmä valitaan aina yhdessä hoitavan kosmetologin kanssa.


Sarjahoidot:

 • 2 - 4 kerta -20%
 • 5 - 10 kerta -25%

Hoitokertojen suositusväli on 2-4 viikkoa ja sarjahoitoa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona. Jotta sarjahoitojen alennus toteutuu, hoitovälin tulee olla suositusvälin aikana!TÄRKEÄÄ TIETOA MIKRONNEULAUKSESTA:


Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulaus on usein ainoa tehokas vaihtoehto, jos sinulla on esimerkiksi sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön. 


Milloin mikroneulausta ei voida tehdä?

 • Jos iholla on tulehduksia. 
 • Keloidiarville hoito ei toimi.
 • Jos sinulla on diabetes.
 • Raskausaikana emme tee mikroneulausta.  

                                                             

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.


Tehoaineiden imeytyminen:

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät steriilit tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mikroneulauksen jälkeen.


Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua:

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla n. 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.


Mikroneulauksen edut:

 • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
 • Mikroneulaus on tehokasta ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin.
 • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua ja iho palautuu hyvin nopeasti sekä riski komplikaatioille on minimaalinen.


Hoidon kulku:

Mikroneulauksessa ihosi puhdistetaan huolellisesti. Tämän jälkeen valitaan hoitoon parhaiten soveltuva mikroneulauslaite (mikroneulausrulla tai mikroneulauskynä) sekä neulan pituus. Mikroneulausrulla tai neulaterä ovat vain sinun käytössäsi (kertakäyttöinen). Seuraavaksi valitaan asiakkaan ihotyypille parhaiten soveltuva steriili ampulli, jonka jälkeen aloitetaan neulaus. Neulaus tuntuu iholla nipistelynä. Neulauksen jälkeen kasvoille valitaan asiakkaan ihotyypin mukainen yksittäispakattu erikoisnaamio. Hoidon lopuksi laitetaan vielä hoitovoiteet ja käydään läpi kotihoito-ohjeet. 


Kuinka usein?

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 1-3 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti sarjahoitona. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.


Mikroneulauksen jälkeen:

Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovai-suutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset ja vältät komplikaatiot.

Mikroneulauksen jälkeen ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä. Kosmetologi suojaa ihon hoidon jälkeen.


Hoidon ylläpito:

Sarjahoidon päätyttyä voit uusia hoitomenetelmän 2-3 kuukauden kuluttua viimeisimmästä mikroneulauksesta ylläpitämään saavutettuja hoitotuloksia.


Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

 • Saunominen, uiminen, hikijumppa ja aurinkoon meno on kielletty 48h ajan.
 • Iholle ei saa kahteen vuorakauteen laittaa meikkiä.
 • Ihon pitää antaa olla rauhassa.
 • Et saa koskea käsin ihoosi 6h hoidon jälkeen.
 • Ihon riittävä kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen.


Hoitojakson aikana:

Tehoaineet vaikuttavat paremmin, kun nautit sisäisesti vitamiineja etenkin C- vitamiinin saaminen on tärkeää, sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia.