Kulmakarvat luovat kehykset kasvoille ja kohottavat kasvojen ilmettä. Monesti kulmien muotoilu on haasteellista ja ne voivat olla malliltaan erilaiset, harvat tai kulmakarvoja saattaa jopa puuttua joiltain kohdin. Tähän ongelmaan on onneksi ratkaisu! Tunnettu Lash Perfect -sarja lanseerasi ensimmäisenä Suomessa Hi Brow –kulmastailauksen vuonna 2013 sekä Brow Perfect –kulmatuuhennos tekniikkan vuonna 2014!

Hi Brow-kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojen muodosta tai tyylistä riippumatta. Hi Brow-kulmastailauksessa luodaan juuri sinulle täydelliset kulmakarvat. Stailaus aloitetaan aina asiakkaan konsultaatiolla ja kulmien tyylin ja muodon suunnittelulla. Tämän jälkeen tehdään mittaukset, joiden avulla kulmista saadaan tehtyä symmetriset. Tämän jälkeen kulmat kestovärjätään ja muotoillaan pinsettejä, saksia, lämminvahaa sekä lankatekniikkaa apuna käyttäen. Hoidon lopuksi kulmat vielä meikataan ja käydään läpi kotihoito-ohjeet. Lisäksi uudella Brow Perfect -tekniikalla voidaan myös lisätä kulmiin tuuheutta ja rakennetta.
Brow Perfect –tuuhennustekniikkalla saadaan luotua asiakkaalle kauniit ja tuuheat kulmakarvat. Ennen Brow perfect- tuuhennustekniikkaa asiakkaat joilla oli harvat kulmakarvat, kaljukohtia tai kulmat puuttuivat kokonaan, joutuivat turvautumaan pelkkään meikkiin halutessaan kulmiinsa muotoa ja toivottua lookkia. Brow Perfect antaa nyt mahdollisuuden uudelleen-rakentaa kulmiin ulottuvuutta ja syvyyttä. Tällä uudella tekniikalla on mahdollista kiinnittää yksittäisiä karvoja suoraan iholle ja kiinnittää niitä jo olemassa oleviin kulmakarvoihin, näin luoden kulmakarvoista juuri niin täydelliset kuin asiakas haluaa. Kuinka kauan tuuhennus sitten kestää? Tuuhennus, jossa kuituja kiinnitetään omiin pieniin karvoihin kestävät noin 1-2 viikkoa. Jos kulmat luodaan suoraan iholle, niiden kesto on 1-2 päivää. Brow perfect- kulmatuuhennosta suositellaan yhdistettynä Hi Brow –kulmastailaukseen, jotta kulmakarvat pysyisivät kauniina pitkään.

Yhdessä suositun Hi Brow -kulmastailauksen kanssa, Brow Perfect -kulmatuuhennokset nostavat kulmamuotoilun täysin uudelle tasolle!

Sarjaan kuuluvat myös korkealaatuiset ja helppokäyttöiset jälleenmyyntituotteet, joilla pidät lopputulosta yllä hoitolakäyntien välillä.