Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittaa luonnonkynttä ja saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Kynsialan ammattilaisethan mieluimmin pitävät huolta, kuin vahingoittavat kynttä. On siis jo aikakin että geeli/kestolakat saavat ystäväkseen uuden tuotteen!

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED –teknologiaa.Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa!

prev next
IBX on väritön aine joka lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia,eikä se jätä kynnen pintaa kiiltäväksi. Sen vuoksi hoito sopiikin erinomaisesti myös sairaanhoitoalan ammattilaisille sekä miehille! 


Famous Names:in uutuus tuote IBX BOOST on luotettavin ja nopein tapa saada vahvistusta luonnonkynnelle. Sitä voidaan käyttää IBX hoidon sekä geelilakkauksen yhteydessä vahvistamaan luonnonkynttä.


Mutta mikä parasta!

  •  Tuote ei kuumota asiakkaan kynsipetiä koska se ei kutistu kovettuessaan.
  • Tuote on 7 minuutissa pois liotettava mutta sitä ei tarvitse poistaa huoltoa tehdessä.
  • IBX hoitoa voidaan jatkaa kasvavalle kynnen osalle.
  • IBX Boostin pystyy lakkaamaan tavallisella kynsilakalla tai käyttämään geelilakkaa palvelun yhteydessä.
prev next