Phytocéane on myös bloggarin löytö! Lue lisää https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/03/phytoce...

Bretagnen Saint-Malo sijaitsee Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Sen satama onkin tarjonnut aikojen alusta lähtöpaikan seikkailuille maailman kaikille merille. Phytocéane on syntynyt noiden seikkailujen inspiroimana. Sen luontoa kunnioittavat tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä. Näiden merellisten tehoaineiden ja kasviuutteiden yhdistelmät ovat tuotteiden ainutlaatuisten, ihoa hellivien koostumusten salaisuutena.

Merten syvyyksistä löydetty punalevä, Jania Rubens, on kehittänyt erityisen puolustusjärjestelmän suojellakseen itseään ympäristön rasitteilta. Tämän kykynsä ja poikkeuksellisen mineraalipitoisuutensa ansiosta se tarjoaa iholle kosteutta ja suojaa harvinaisen tehokkaalla tavalla.
Phytocéane on kehittänyt edistyksellisiä, ekologisia kasvatus- ja viljelymenetelmiä, jotka suojelevat maailman valtameriä ja niiden monimuotoisuutta.
Tuotteissa on luonnollisia, korkealaatuisia ja huolellisesti tutkittuja merellisiä vaikuttavia aineita. Niiden kerääminen, viljely ja valmistus hoitaviksi tuotteiksi noudattavat kestävän kehityksen periaatteita. Sekä ihosi että luonto ovat tasapainossa.

Phytocéane-hoidot hemmottelevat. Aasiasta inspiraationsa saaneet kasvohoidot huolehtivat ihon lisäksi kehon ja mielen rentoutuksesta. Tuotteiden puhtaat ja raikkaat tuoksut sekä rentouttavat hierontamenetelmät vievät Sinut matkalle paratiisiin.