Lash Perfect (Eyelash Design Company) on yksi Iso-Britannian suosituimmista ripsimerkeistä.

Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen ja se on mm. BABTAC:in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima.

Ripsipidennykset ovat yksi nopeiten kasvavista kauneuspalveluista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lash Perfect tarjoaa erittäin korkealaatuiset ja tarkkaan testatut tuotteet. Asiakkaille löytyy myös ripsipidennysten kanssa käytettävät laadukkaat jälkihoitotuotteet. Lash Perfectin ripsiliimat ovat valmistettu Eu:ssa ja ne ovat testattuja medikaalisen tason kiinnitysaineita, EU-normien mukaisia, ISO -sertifioituja tuotteita. Valikoimasta löytyy myös suosittu tuoksuton liimavaihtoehto.
Lash Perfect ripsikuidut ovat korkelaatuisia, erittäin kevyitä ja ne kestävät viikkoja päivittäisessä käytössä. Lisäksi sarja tarjoaa jälleenmyyntiin kehittyneet hoito- ja oheistuotteet.

Lash Perfectin perinteisen ripsipidennystekniikan rinnalle on lanseerattu myös uudet "Russian Layering" ja "Tahitian Feadering" -tekniikat, joissa käytetään ultraohutta, pehmeää AAA-laatuluokiteltua kuitua! Kummallakin tekniikalla saadaan luotua upeat tuuheat ripset yksilöllisesti.

Russian Layering -tekniikassa lisätään kerralla useampi ultraohut kuitu asiakkaan yksittäisiin ripsiin. Koska tekniikassa käytetään vain erittäin kevyttä 0.05 ja 0.07mm kuitua, ne eivät oikein käytettynä rasita luonnonripseä.

Tahitian Feathering -tekniikassa taasen kiinnitetään samaan ripseen yksitellen uudella tekniikalla ohuita tuuhennuskuituja, näin luoden ilmavampi mutta tuuhea lookki.