MINX PROFESSIONAL

Minx Inc on perustettu Kaliforniassa vuonna 2007 ja sen perustajat ovat Janice Jordan ja Dawn Lynch-Goodwin. Minx on erityisesti kehitetty filmimateriaali, joka voidaan kiinnittää vaativimmallekin kynnelle lämmön avulla.

Sadat erilaiset vaihtoehdot metallisista, kuvioiduista ja yksivärisistä huippumuotia seuraavista vaihtoehdoista ovat oikea vaihtoehto ammattilaisen käyttöön. Tuoteskaalan monipuolisuus ja käyttö sekä luonnonkynsien että rakennekynsien päällä on muuttanut ajattelutavan huippumuodin mukaisista kynsistä!

Minx on lumonnut maailman kuuluisimmat manikyristit, median ja suunnittelijat muodin huipulta.

Innovatiivisen kehityksensä vuoksi Minx on saavuttanut maailmanlaajuisen menestyksen ja tunnettavuuden, josta vain harva yritys voi uneksia.

Myös osan Minxeistä voi päällystää käyttäen esimerkiksi geelilakkaa samalla tapaa kuin Minx Underwearien kanssa, jolloin myös käyttöaika pitenee!


MINX UNDERWEAR

Minx on ottanut haltuunsa kynsi- ja muotimaailman myrskyn lailla jälleen kerran!


Minx Underwear Collection on hieman tuhma ja keimaileva kokoelma, joka sisältää kahdeksan herkullista mallia aina korseteista ja pitsistä, seksikkäsiin huuliin.

Minx Underwear -tuotteen on suunnitellut Mirka Poikkeus yhteistyössä Minxin perustajien kanssa. Underwearit eivät ole tavanomaisia koko kynnen peittäviä malleja, vaan ne ovat pienempiä ja entistä ohuempia. Minx Underwear on suunniteltu käytettäväksi nimeomaan geelin, geelilakan tai vaikkapa akryylin alla.

Sen lisäksi, että tätä uutta innovatiivistä Minxiä voidaan käyttää minkä tahansa rakennekynsimateriaalin kanssa, nyt kynsitaiteilijalla on aika päästää oma mielikuvitus täysin valloilleen.

Voit luoda yksilöllisiä designeja Minx Underweareilla yhdistämällä ne eri värien ja koristeiden kanssa upeiksi kokonaisuuksiksi-jotain klassisen juhlavaa vai jännittävän rohkeaa, päätä itse!